Länkbyte

Har länkbyte med denna grymma brud kolla in hennes blogg vet jag :D! (klicka på bilden för att komma till bloggen)


31 oktober

Helvete! åh nyss hemkommen från vårdcentralen....

Dom kan fortfarande inte ge mig något läkemedel som hjälper mig. Dom kändes så positiva dom sa "detta kan hålla på ända till jul om du har otur"  Sådant vill man ju verkligen höra.

Fick iaf efter lite om och men ett intyg  att jag har varit sjuk från den 6 oktober å så slutade det gälla på fredag. så ja nu kan jag iaf skicka in det till försäkringskassan så kanske jag får lite pengar. Har inte fått pengar sen i juni, de var 4 månader sedan.

Har inte fått den där J*vla goodiebagen idag heller, börjar faktiskt undra va dom håller på med, fina nog och svara på mitt mail är dom inte heller! Vann ju också en nivea kräm utav en, det stod maila mig så skickar jag krämen,det har inte dykt upp något där heller...

Detta blev ett surt inlägg men de är ungefär så jag känner mig nu, lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet å ligga där resten av dagen ja tack!

Glöm inte att rösta på min bild i denna fototävlingen :http://heaa.blogg.se/ Bild nr 2, följ reglerna bara. Alla som röstar blir länkade31 oktober

Åh vilken jävla skit, jag mår inte bättre. Ska till vårdcentralen idag igen och nu SKA jag ha medicin! Det är inte normalt att va sjuk i 3 veckor och fyra dagar :S

Har även ringt och pratat med min praktik så dom vet hur de ligger till, ska även ringa till af å se om jag kan få praktik en månad längre med tanke på att jag har varit sjuk i en månad. Dock är de ju ett under om man får tag i dom har jag märkt -.-'

Måste även fylla i massa skit papper från försäkringskassan, det är ganska jobbigt att anses som "vuxen".

Men men något positivt är iaf att ja har beställt bilder från fujidirekt, dock blev de bara typ 21 bilder men iaf allt som allt går de på 42 :- och de är inte farligt tycker jag.

Får även hoppas på att goodiebagen kommer idag och jag har även vunnit en nivea kräm med rihanna på med inte illa inte(:

du skulle vara guldvärd om du kunde rösta i mig i denna fototävlingen: http://heaa.blogg.se/mitt bidra äg nr 2 å du måste även skriva in mitt bloggnamn för att rösten ska bli godkänd. Det tar bara en minut och rösta och du skulle göra mig så glad. Jag länkar alla som röstar på mig :)


RSS 2.0