Dator jäveln har gått sönder!

Tja på er :)

Fick fin besök förut från Lina som hade cyklat hela vägen hit de var inte illa, så de blev lite fika sedan tog vi en cykeltur. Men vi fick vända snart för det började åska.

SEN HÄNDE DET JÄVLIGA!

Skulle sätta mig vid datorn och så var skärmen svart ja tänkte äh va fan och stängde av och satte på igen. Skärmen var stendöd! Min bror gjorde allt för å få liv i den men inte då. Har knappt haft datorn i 6 månader och har behandlat den som den vore mitt barn. Så ja har kvar garanti så får skicka in den, skit kul.....NOT!


Så nu sitter ja här på en stationär och måste säga att de är grymt irriterande med så här stora datorer, prisa den som kom på bärbara!

Hoppas att eran dag har varit bättre.31 maj

Hej på er :)

Idag mår ja mycket bättre som tur är. Vill tacka er för dom stöttande orden, ni är guldvärda!

Har inte haft några lektioner idag så har varit ledig, ill gött!

Dock var ja duktig nog att åka in till körskolan och sitta lite där och så sedan  hjälpte ja till när mor och far handlade.

Kom hem nyss och lagade Köttfärssås som blev väldigt bra, vet inte om man får ge beröm till sig själv men men :P

Senare idag kommer lina hit på cykel och så ska vi ta en sväng, hade tänkt mig stora Borgundarundan sedan får vi se om vi blåser i diket :P

Btw måste bara säga har ni inte prövat den nya daimglassen med päronsmak så måste ni göra de, farlig god!


30 maj

Tjo på er..

Hade en jätte bra dag, vi var och grillade hos våran svenskalärare, dock så vände ju dagen till de sämre....

Det var scoutavslutning och den hade dom tydligen lagt på mig,Fridas och Majs axlar som inte ens är riktiga ledare och ja förslagen vi kom med dög ju inte. Vi var hemma hos en b***h, så vi hade verkligen ingen talan för allt vi sa var ju mycket sämre än hennes.

Själva avslutningen blev la bra men ja de dög ju inte å de var hon väldigt duktig på att visa...

Det sluta med att vi fick jävliga utskällningar och ja  jag försökte försvara oss men vi hade ju definitivt ingen talan alls så de slutade med att jag kom hem och bröt bara ihop och då blev min pappa galen så han ringde till dom å gav dom en utskällning som kallas duga!

Och här är ja nu. Inte på de bästa humöret, eller ja i ärlighetens namn är jag ganska ledsen så ska hoppa in i en dusch nu och försöka lugna ner mig........
RSS 2.0