31 januari

Sådär hemma efter att ha firat mormor. Det var väldigt trevligt plus att både min morbror+ flickvän och min moster+ sambo kom. Så det var ungefär hela släkten på mammas sida så det var ett väldigt liv i mormors lilla stuga :)

Sitter och letar vart man kan typ få sina egna kort till riktiga kort. Hade varit väldigt roligt och gjort det med vissa kort.

Skulle ju ha läst ut en bok tills på typ fredag med och var klar med ett föredrag om den och det kommer nog inte gå som planerat, jag får läsa som en tok mer eller mindre.

Men ska leta vidare nu och har ni något bra tips så tveka inte på att kommentera :)

31 januari

Å så var det ju måndag igen. Ingen sovmorgon fick jag heller så var la lite död imorse.

Har iaf övningskört två gånger idag en på körskolan och en med mamma, körde hem ifrån fkp till och med.

Dagen har faktiskt varit väldigt flummig men det klagar vi inte över :D

Idag är en speciell dag för idag blir min mormr 84 år :D Så blir nog en sväng till henne ikväll och fira lite :) Det hade ju varit väldigt passande med en bild men datorn vill inte riktigt som jag vill så vi får vara utan det :P

Nu snart så blir det att svara på alla kommentarer, käka mat och fira min lilla mormor :D

Ska också titta på lite flytta-hemifrån-saker till min pojke för han lär ju inte göra de själv :P

Så har ni haft en bra dag :D?
30 januari

God kväll :)

Har precis kommit ut ur duschen så alla lockar är borta. Sorligt nog börjar mina naturliga lockar också försvinna det betyder att jag behöver klippa mig.

Var ute och gick en sväng med mamma och hunden, måste säga att det var fruktansvärt skönt att komma ur dock så börja knät kännas på hemvägen inte lika kul.

Hade även ett trevligt samtal med elaine och hon blev nästan chockad när jag berättade att jag hade köpt klackskor. Nu tänker säkert en massa här jaha klackskor de är la inget speciellt?
Jo för mig är det det. Jag är en sådan tjej som går runt i DC skor, nike skor och adidas skor. Så klackskor är ett väldigt stor steg.

Men men nu ska jag nog se till att få något i magen och senare ikväll blir det solsidan puss på er

RSS 2.0