31 oktober

Sicken gårdag de blev.

Jag for till elaine och vi började fixa te oss och jag blev typ "tjejen som blev lämnad på sitt bröllop" som såg typ allmänt psykiskt sjuk ut och shit.

Lyckades faktiskt skräma tobias, Han visste inte att ja va hos elaine så vi släckte ner  å så stt ja på hennes rum å gunga fram och tillbaka och glodde rakt ini väggen och ja han blev sket skraj.

Efter allt detta så åkte vi och hämtade cizzi och så åkte vi mot lidköping. Det blev ett par små stopp typ vid en ica affär ( handla inte i en affär när du är utklädd alla blängde som faaaan) och så lämnade vi lite shit hos någon som tobias kände. Sedan kom vi till lilla malin.

Det var rätt segt i början för vi var typ tio pers och alla satt ner men det blev det snart ändring på så jag måste säga att det var sket kul, galet härligt folk med.

Vi drog la vid tolv tiden och vi tog ett stopp på donken hem och det kan ju vara det roligaste på hela gårdagen. Cizzi va lite för full så hon sa ju en massa saker å kunde knappt stå sen så fick ja ett skrattanfall så ja satt typ och skratta i över fem minuter.

Sedan så skulle vi ju bara hem så de blev musik på högsta volym, lite fel körning plus att jag somnade.

Var la iaf hemma vid halv två då var det bara att duscha för att sedan sova. Lite bilder från igår:Dessa bilder är snodda ifrån tobias eftersom jag glömde min kamera hemma.

Det är ju även fest idag och då ska jag vara en cowboy. Jag ska ha på mig : cowboyhatt,sheriff stjärna,sjal, en hemmagjord häst ( gjord av bandyklubba, brors gamla strumpa,papper,knappar,tråd och gummisnodd), en stor flanellskjorta, leggings och linne. Det kommer bli grymt snyggt.

Min häst är iaf för snygg vill jag lova er.

Nu så sitter man här och väntar på att tiden ska gå så man kan börja fixa te sig.

Men ikväll ska systemkameran med, men ska dra pöss


RSS 2.0