31 juli


Nu har jag preics planerat hela dagen.

Ska vara inne i fkp klockan fyra och fika med lilla minette :D

Sen så ska vi träffa jennifer halv sju och sedan springa runt och kolla på bilder och mobba fjortisar tills min buss går klockan nio.

Detta kommer bli najs. Nu ska jag stå och övertala far att min syster ska få följa med för jag är en sådan ansvarsfull syster .


29+30 juli

EFter som jag retnt ut sagt har varit kass på att ladda upp bilder så kommer det lite från när vi var i göteborg och lite fest bilder från igår.

Där är ett par bilder från göteborg,kan lova er att jennifer var livrädd i göteborgs hjulet det var rätt roande för oss andra.

Så där ja. Det var ett par bilder från festen. Eller ja man kan inte kalla det fest de va typ tre pers som drack så en underbarkväll med ett par underbara vänner låter nog lite bättre :)

Nu funderar jag på att ladda upp dom på fb med men vet inte om jag har orken nu.

Var hemma vid två inatt och somna la vid tre och sen kommer mamma in klockan åtta och bara ska ud med och handla? trodde jag skulle strypa henne.

Men efter lite kaffe kan jag lova att nu har jag vaknat ,men idag lär det inte hända ett skvatt.


28 juli

Så där ja, nu kan jag lägga in ett lite längre inlägg.

Sitter just nu och redigerar ett par bilder på min syster, dom blev najs.Iaf så nu ska ja gå ner och se på en film som började för exakt 17 minuter sedan puss och kram
RSS 2.0