31 December

Just nu ser årets sista dag rätt mörk ut. Alla verkar va små sura och det lär sluta i bråk och sedan på kvällen kommer alla att göra sitt iaf typ någon ser på tv och några sitter vid datorerna.
Usch vad jag känner mig negativ nu men vi har ingen sammahållning i familjen den är ju så dålig så man kan gråta över den ibland.

Just nu känns det som om jag skulle ha gått på festen. Usch vad jag är på dåligt humör


31 December


Sista dagen på året

Jösses idag är det den sista dagen på året, Det är rätt najs dock börjar ja känna mig gammal jag blir 19 om ett halv år :O
På tal om födelsedagar glömde jag att gratta herman i min klass så han får ett sms tre dagar för sent, men bättre sent än aldrig right?


Det är nog inte många 18 åringar som säger att dom kommer ha en nykter nyår men det kommer jag att ha! måste ju vara lite duktig efter förra nyår som man inte har så mycket minne av.

Så ikväll kommer grannen in och det blir till att käka lite och ha det allmänt trevligt och sedan skåla och förhoppningsvis raketer.

Aboo det är cirkus ett halvår tills JAG TAR STUDENTEN!  Nu känner jag mig riktigt gammal för jag måste skaffa jobb och skit.

Ska  fixa mat idag med : kött,klyftpotatis och persiljesmör. Kanske inte det svåraste men det är gott vill jag lova.

Nu tjötar syster på mig att hon ska få låna min dator och kolla på vampyrerna, vet inte om man får kolla på sådant skit på min dator..

seeee yaaaaah

RSS 2.0