31 augusti

God kväll.

Jag är fortfarande sjuk vilket suger get balle, får man skriva så?  aja de är sanningen iaf. Halsen är bättre men febern håller på än.

Blir snart galen. Först tänker man nemen vad skönt sovmorgon typ men efter att ha legat en hel dag och bara glott på tv så att ögona nästan ploppar ut så är det inte så kul, lider utav uttråkighet.

Så det är ingen idé att sitta å och skriva vad ja har gjort idag för det lär ju inte vara intresant alls.

Jag ska snart börja gymma, den ni! elle rja snart och snart när mitt studiebidrag kommer då jävlar vad jag ska bli hurtig.

Ja vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, vill hitta på något och det är omedelbart det kan nog inte vara bra att vara så här rastlös.30 augusti

Yay ja blev fetaste förkyld efter helgen. Så här sitter jag med en smärtande hals och en rinnande näsa, vet inte om det blir någon skola imorn men de lär vi la märka.

Dagen idag har varit tokigt jobbig, dels för mitt inte alls så underbara schema och för att ja mår som en överkörd gnu.

Det är inte långt kvar alls nu i skolan. Vi i klassen satt och planerade för vårat projekt arbete som är 5-rättersmiddag för familj och ja vad ska man säga det lär gå jävligt snabbt för snart så står ja där med en vit mössa på mig och är vuxen, sorgligt nog.

Det låter rätt sorgligt och skriva vuxen för det jag tänker på då är typ en person som jobbar alldeles för mycket som har en hund och tre barn och en man och saknar humor totalt.

Men så ska ja då rakt inte blikan jag lova er. Mina barn lär ha det roligast i Sverige om  inte i hela norden! Hatar när folk blir så där stränga och shit. Ja menar när någon säger "det får du inte göra" då är det klart att man gör det så är det bara, jag skulle nog sagt testa på men du får fan skylla dig själv om de händer något.

Jag bör nog göra en kopp te, dock avskyr ja te men det kanske hjälper mot min plågande hals aja pöss och kram :D


30 augusti
RSS 2.0